Kalender

 

Kommende begivenheder

 

Tidspunkt: Søndag d. 22. april kl. 11.30
Sted: Det Ottekantede Forsamlingshus
Begivenhed: Årsmøde i Morsø Frimenighed
Det gik så godt sidste år, så Morsø Frimenighed har igen i år valgt at afholde vores årsmøde i forbindelse med en søndags gudstjeneste. Årsmøde i Det Ottekantede Forsamlingshus med dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af stemmetællere, 2. Valg af dirigent, 3. Formandens beretning, 4. Regnskab for 2017, 5. Valg til menighedsrådet, 6. Valg af revisor, 7. Eventuelt.
Menighedsrådet er vært ved en let frokost med efterfølgende kaffe.

Tidspunkt: Tirsdag d. 24. april kl. 19.30
Sted: Præstegården
Begivenhed: Koncert og fortælling
Både H.C. Andersen og ikke mindst B.S. Ingemann var yderst flittige, når det kom til at skrive såvel salmer som sange, og begge hører til blandt vore mest elskede forfattere af lyrik fremført som fællessang. Men det gælder selvfølgelig for dem som for alle, at ikke alt, hvad de lavede, nød den samme store opmærksomhed. Ikke alle deres sange og salmer fik den samme udbredelse og store popularitet, som de værker vi den dag i dag synger med den allerstørste glæde. Det bliver der rådet bod på, for tirsdag d. 24. april får vi besøg hhv. kirkesanger og organist ved Vestervig Kirke, Birte Aarup og Hans Henrik Granstrup Larsen, der vil fremføre nogle af de mindre kendte – ja, måske ligefrem glemte – sange af H.C. Andersen og B.S. Ingemann. Til at hjælpe sig med at kæde det hele sammen og sætte værkerne ind i en større af sammenhæng har de to taget vores egen præst, Kaj Mogensen, med, og så er historien jo lagt i sikre hænder.
Der er fri entre. Alle er velkomne, og undervejs serverer vi en kop kaffe eller te til jeres medbragte brød. Vel mødt til en aften med de kendtes ukendte sange.

 

 

 

 

Webmaster • Henning K. Poulsen

www.morsoefrimenighed.dk