Kalender

 

Kommende begivenheder

 

Tidspunkt: 18. august kl. 19.30
Sted: Ansgarskirken
Begivenhed: Musikkens stjernespirer
Thy Kammermusik Festival, der så dagens lys tilbage i 1994 og siden da er vokset i omfang og renommé, kommer også i år til Øster Jølby for at give koncert. De internationale, unge musiktalenter og deres professorer gæster Ansgarskirken med et program, der tager tilhørerne med til Danmark, Tyskland og Frankrig, ligesom koncertens to afdelinger tidsmæssigt spænder fra musik skrevet tilbage i begyndelsen af 1800–tallet og frem til moderne tid. De unge musikere, der har vundet en deltagerplads til 2017 udgaven af Thy Kammermusik Festival kommer fra Serbien, USA, Holland, England, Rusland og Tyskland, og eneste dansker i feltet er violinisten Erik Theodor Danciu, Denmark. Programmet ved koncerten i Ansgarskirken ser ud som følger: Ludwig van Beethoven (1770–1827): Serenade i D–dur op. 25 for fløjte, violin og bratsch; Poul Rovsing Olsen (1922–82): Strygetrio A Dream in Violet op. 85; Peter Bruun (f. 1968): Strygetrio The Black Waters; Claude Debussy (1862–1918): Six Épigraphes, antiques arrangeret for fløjte og strygetrio.
Vores trofaste – og talstærke – publikum skal påregne, at der som sædvanligt vil blive opkrævet entré til koncerten. Beløbet lå ikke fast ved redaktionens afslutning.

Tidspunkt: Søndag d. 27. august kl. 10.00
Sted: Ansgarskirken
Begivenhed: Radiogudsteneste
Sidste søndag i måneden er normalt en aftensgudstjeneste med start kl. 19.30. Men det gælder ikke søndag den 27. august, for denne dag har Danmarks Radio spurgt, om de må være med ved vores gudstjeneste i Ansgarskirken og samtidig transmittere den i radioen på program 1. Det har vi naturligvis – og med stor glæde – sagt ja tak til, og derfor vil gudstjeneste den dag begynde kl. 10.00. Vi har tilmed haft den glæde, at Conny Cold Laursen og Erling Thøgersens store ”Ad Hoc Kor”, der medvirkede så fint ved årsmødet for de frie, grundtvigske valg– og frimenigheder for nylig, også har sagt ja til at medvirke ved transmissionen denne sensommerdag. Vi glæder os til at byde de danske lyttere indenfor i vores vidunderlige kirkerum, og vi opfordrer jer til at komme i lidt god tid den dag, da vi må påregne en fuld kirke.


Tidspunkt: Søndag den 24. september kl. - hele dagen
Sted: Thy Nationalpark
Begivenhed: Udflugten flytter til september
Radiotransmissionen af vores gudstjeneste søndag den 27. august falder sammen med netop den søndag, da vi plejer at have vores årlige udflugt. I skal naturligvis ikke snydes for en tur ud i sommerlandet, og derfor flytter vi udflugten til søndag den 24. september, hvor vi forhåbentlig skal have en fin dag sammen, når vi tager på en naturskøn, guidet tur rundt i Thy Nationalpark.


 

 

 

 

Webmaster • Henning K. Poulsen

www.morsoefrimenighed.dk