Kalender

 

Kommende begivenheder

 

Tidspunkt: 28. september kl. 19,30
Sted: Præstegården
Begivenhed: Til kamp mod pessimismen
v. Ejvind Nielsen. Denne torsdag aften, den 28. september, er det humoren, der er i højsædet. Aftenens foredrag handler om humor og livsglæde som fundament og gennemslagskraft i tilværelsen. Vi skal høre lidt om Ejvinds overvejelser over livet, og hvad der har betydning for, at livsglæden og det livsbekræftende får plads i hverdagen. Samtidig er foredraget et muntert opgør med stilstand, brokkeri, magelighed, og pessimisme. Ejvind Nielsen er opvokset på landet og har været sognepræst ved Ravnsbjergkirken i Århus. Han er desuden maler, skulptør, foredragsholder og forfatter.
Gratis entre. Der er kaffe og te til medbragt brød

Tidspunkt: 7. oktober kl. 14.00
Sted: Det ottekantede forsamlingshus
Begivenhed: Efterårsmøde: De glemte fester – fremtid og fællesskaber i en verden i hast
v. Birthe Lindal


Tidspunkt: 7. oktober kl. 15.30
Sted: Det ottekantede forsamlingshus
Begivenhed: Efterårsmøde: Hawaii ligger i Thy. I al fald den kolde.
v. tidl. rektor for Thisted Gymnasium, Finn Jorsal.


Tidspunkt: 8. oktober kl. 14.00
Sted: Det ottekantede forsamlingshus
Begivenhed: Efterårsmøde: Martin Luthers liv og værk.
v. Sognepræst og provst i Hjørring, Thomas Reinholdt Rasmussen.


Tidspunkt: 8. oktober kl. 15.30
Sted: Det ottekantede forsamlingshus
Begivenhed: Efterårsmøde: Fremtidens energiforsyning, muligheder og udfordringer.
v. Professor Frede Blåbjerg, Ålborg Universitet


Tidspunkt: 19. oktober kl. 19:30
Sted: Præstegården
Begivenhed: Storm P. og evangeliet
Vi kender alle Storm Ps finurlige opfindelser, hans nummermænd, hunden Grog og ikke mindst hans vagabonder og klovner. Storm P har dog også andre sider, som ikke er så kendte. I foredraget ”Storm P og evangeliet”, torsdag den 19. oktober kl. 19.30, vil domprovst Niels Christian Kobbelgaard, fra Budolfi Kirke i Aalborg kaste lys over både den samfundsrevsende og den religiøse side af Storm Ps billedrige forfatterskab. (Det er nemlig først i det lys, man får fuldt udbytte af at møde hans klovner og vagabonder). Vi skal møde den unge Storm, der som en gammeltestamentlig profet revser sin samtids magthavere. I avisernes spalter kommenterer Storm P. livets gang på godt og ondt. Karakteristisk for Storm P. er, at han i alt hvad han skriver og tegner og maler, kredser om at forstå livet som menneske.
Gratis entre. Der er kaffe og te til medbragt brød.

Tidspunkt: 23. november kl. 19,30
Sted: Ansgarskirken
Begivenhed: Fra New York til Øster JØlby
Poula Nørgaards datter, Anette, der i efterhånden en del år har boet i New York, hvor hun er sanger og sanglærer, kommer et smut hjem til moderlandet i november, og derfor kan vi nu slå på tromme for en koncert med Anette i Ansgarskirken torsdag den 23. november kl. 19.30. Anette skal efter den foreløbige plan synge nogle af vore elskede, danske sange, der hører efteråret til, ligesom hun vil fortolke nogle af de største popsange, der er skrevet. Men derudover vil hun give os et musikalsk indblik i sine egne sange, både med tekster og melodier. Med til den foreløbige plan hører også, at mor Poula og resten af Ad Hoc Koret får lov til at medvirke denne novemberaften, men det må I nok hellere møde op se, hvordan kommer til at spænde af.
Alle er velkomne, og der er gratis entre denne aften.

Tidspunkt: 17. december kl. 10.00
Sted: Ansgarskirken
Begivenhed: De ni læsninger
Ad Hoc koret medvirker ved den festlige, ”engelske” gudstjeneste, hvor konfirmanderne er oplæsere. Koret medvirker med ”Christmas Lullaby” af John Rutter, ”Her kommer Jesus dine små” i en sats af Pouls S. Jakobsen og ”Dejlig er jorden” i Anders Öhrwalls smukke sats.


 

 

 

 

Webmaster • Henning K. Poulsen

www.morsoefrimenighed.dk